aboutus

Profiel QC

De Afdeling van de kwaliteitscontrole


Massaproduktie:


Onze kwaliteitscontrole begint van de verwerving van onze grondstoffen omvat de staaldikte, grootte; tijdens de productie kan onze machine de geslagen gatenafstand nauwkeurig controleren en cutted puntengrootte, zal ons personeel ook controleren de lassendelen om daar ervoor te zorgen geen scherpe randen is.


De Verf van de poederdeklaag eindigt:


Vóór poeder dat zal ons personeel de punten zoals rechte posten, stralen met een laag bedekt controleren of zij volledig derusted zijn, van olie ontdaan; na het schilderen controleren wij de met een laag bedekte dikte van de puntenoppervlakte poeder om hen ervoor te zorgen die minstens 60 krijgen--80μm en de kleur zullen niet gemakkelijk verwijderd worden.


Testende Producten:


Wanneer de punten gebeëindigde productie zijn zullen wij één assembleren of die twee producten om hun prestaties te testen vooral de steun van het ladingslager zorgen ervoor de resultaten naleving van de eisen van de klant moeten op ons contract worden vermeld.


Verschepende Producten:


Vóór het laden van containers zal ons personeel nogmaals de producten szies, pakket, hoeveelheid controleren en zal geschreven inspectieverslagen maken.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Winna
Tel. : +86 13658683579
Fax : 86-0532-82575117
Resterend aantal tekens(20/3000)